Næringslivet inn i bystyret

Av
DEL

LeserbrevVet du noe om yrkesbakgrunnen til de folkevalgte i bystyret i Kristiansund?

Vet du hvordan din bransje/ næring er representert inn i byens styrende organer?

Hvis ikke, kan jeg opplyse deg om at 82 % av bystyrets medlemmer har økonomiske bindinger til offentlig sektor, mens ute i det virkelige liv, arbeider kun 31 % av befolkningen i det offentlige. Det betyr at det er en tung skjevhet i bystyrets sammensetning i forhold til samfunnet for øvrig.

Hvordan tror du så dette bystyret stemmer i tunge saker som er av betydning for byens næringsliv? Er det grunn til bekymring for at et så tungt offentlig orientert bystyre, kan komme til å stemme på tvers av næringslivets interesser?

Kristiansund Høyre har ei flott liste full av folk fra næringslivet. Dersom du ønsker at næringslivets interesser skal bli hørt i Bystyret i Kristiansund, må du gi din stemme til Høyre i valget den 9. September. Skal vi få Kristiansund opp og fram, må vi samarbeide med næringslivet, på næringslivets premisser.

Det er kraftige signaler fra tunge aktører i næringslivet, at det aldri før har vært så dårlig kommunikasjon mellom kommune og næringsliv, som det er nå. Det skal Høyre rette på, vi ønsker oss regelmessig og gode kommunikasjonslinjer til næringslivet.

Stem Høyre og sikre at næringslivet får rammebetingelser som gir flere arbeidsplasser.

Stem Høyre, og Kristiansund skal igjen bli en JA kommune!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags