Nok er nok

Av
DEL

LeserbrevMøre og Romsdal Venstre slår ring om dagens helsetilbud i fylket. En sentralisering av de fødetilbud og rehabiliteringstilbud vi har er totalt uakseptabelt. Det gjelder også døgntilbudet for psykisk syke på Sjøholt.

Vi støttet tanken om fellessykehus for Nordmøre og Romsdal og har vært like tydelig på at det ikke er akseptabelt å samle funksjoner i interimsfasen fram til et nytt sykehus er klart. Dette står vi fast på.

Administrasjonen i helseforetaket har provosert befolkningen med sine forslag om nedleggelse av tilbud i Aure, Kristiansund, Mork og Sjøholt. Reaksjonene fra et nærmest samlet politikerhold er tydelig på at nå er det nok. Vi finner oss ikke i den utrygghet som skapes i store deler av fylket. Er det ikke mulig for ledelsen i helseforetaket å se at befolkningens ve og vel er deres hovedoppgave? Er ikke helseforetaket opptatt av legitimitet i befolkningen?

Møre og Romsdal Venstre kan ikke godta at samarbeidsforhold og samarbeidsmuligheter i fylket settes ytterligere på spill for noen lusne innsparinger. Vi forventer at styret i helseforetaket forstår det.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags