Gamle Kripos med samarbeidspartnere, står nok en gang for et prosjekt som man trygt kan kalle byfornyelse. Denne gangen har de fått bygget 3 nye flotte plattinger med benker på uti Kringsjå

Av
DEL

LeserbrevPå en av mine turer rundt Kringsjå, så jeg til min store glede at det ble jobbet med å montere 3 «plattinger» på 3 ulike steder. Jeg likte umiddelbart det jeg fikk se, og tenkte at: «her ville det mest sannsynlig bli satt opp noen solide benker».

Allerede uken etter, var solide sittebenker kommet på plass på. Med ryggstøe. Etter min vurdering er arbeidet som er utført av høy kvalitet, og estetisk meget lekkert.

Som det framkommer av bildene, vil det være enkelt for både de med barnevogn og eldre å gå til plattingen, for så å sette seg på en god benk med ryggstøe. Ryggstøe gjør det mer behagelig å sitte der. Gamle Kripos har tydeligvis tenkt på at benkene skal være funksjonelle for alle aldersgrupper. Godt jobbet.

Jeg antar at dette er et samarbeidsprosjekt mellom Gamle Kripos og byens næringsliv. Benkene er produsert av Varde Lek og Park. Man trenger ikke å gå over « bekken etter vann» når man har en så dyktig lokal produsent som «Varde». Det oser av kvalitet over disse benkene.

Vil rette en stor takk til «Gamle Kripos» med samarbeidspartnere for å gjøre Kristiansund til å en god by for byens befolkning og besøkende.

Både Kristiansund kommune, Gamle Kripos og Kristiansund Lion Club har bidratt til å forskjønne området Kringsjå og Klubba med sine benker og treningsapparater med mere. Det er rett og slett en opplevelse å gå tur i disse områdene. I tillegg har Kristiansund området utenfor Allanengen skole. Kanskje er dette området Norges flotteste i sitt slag.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags