Arbeiderpartiet – den nye bompengemafiaen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevBompenger er noe som de aller fleste av oss ikke liker å betale. Vi betaler allerede mye i avgifter, forsikringer, og ikke nok med det så er drivstoffprisen rekordhøy. På toppen av det hele blir vi tvunget til å betale i dyre dommer for å i det hele tatt få kjøre på en veg som vi er avhengig av. Vi blir nødt å betale for å komme oss på jobb, for å kjøre barna i på barnehage, skolen og trening. Dette mener AP rettferdig. Bompenger er en av de mest usosiale løsningene vi har når det kommer til veg.

Med unntak av Rødt sin ene representant på Stortinget, er FrP er det eneste partiet som er imot bompenger, mens de resterende partiene på Stortinget er for. Likevel er det FrP som får skylda.

Arbeiderpartiet gjemmer seg bak sine egne vedtak om å øke og innføre bompenger, mens de kritiserer nettopp denne økningen. Fremskrittspartiet har alltid og vil alltid fortsette å stemme imot bompenger. Dessverre er det mange som tror at det er samferdselsministeren som kan sitte og bestemmer hvor en bom skal være, men det er så feil. En bom blir ikke satt opp uten at noen ber som det.

Det er det lokalpolitikerne som avgjør. Når vi vet at hele 75 % av landets kommuner styres av Arbeiderpartiet og Senterpartiet, så er det de som er ansvarlig for de fleste bomstasjonene i landet. Når det kommer forslag om en ny bom, så kan ikke samferdselsministeren bare si nei. Det er ikke sånn det styres her i landet og det er ikke slik demokratiet fungerer.

Så neste gang du ser at en ny bom eller bomring skal bygges, så kan du takke Arbeiderpartiet for at du nå får en regning ekstra i måneden. Ikke skyld på FrP, vi er de som sa nei, når alle de andre sa ja.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags