NGO-ere og deres støtte til menneskesmugler

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevI et innlegg i Tidens Krav, med tittel «Høyrepopulistene på tomgang» gir Jarle Ugelstad Klavenes (Ap) sin tilslutning til migrasjonstrafikken fra Afrika til Europa.

Klavenes synes tydeligvis at det er fint når det sendes signal til menneskesmuglerne om at her kommer det båter som det norske fartøyet «Ocean Viking», som skal hjelpe menneskesmuglerne med å sende unge afrikanske menn i sin beste alder til Europa, slik at menneskesmuglere fortsatt kan le av handlingslammede europeiske politikere og fortsette le hele veien til banken mens pengene strømmer inn.

At noen drukner, er selvsagt – slikt må en regne med når flere og flere tar risken på en båttur over Middelhavet mot lovnader at båter ligger klar til å plukke dem opp.

Det norske fartøyet «Ocean Viking» koster 14.000 euro i drift per døgn!

Hva disse summene kunne utrettet i flyktningleirer, der de virkelige flyktninger befinner seg – det kan hver og én tenke seg selv.

Men jeg forstår at denne enorme «godheten» representanten for Ap her utviser i sitt innlegg for migranter fra Afrika, som har penger til å betale menneskesmuglerne, antakelig avspeiler den «godheten» andre venstrepopulister også står for.

Så til slutt; Mener Jarle Uglestad Klavenes at andre europeiske land skal måtte ta imot migrantene som dette norske fartøyet «Ocean Viking» henter fra Afrika, eller mener han at det er Norge skal ta imot disse?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags