Mat eller for

ingen

ingen Foto:

Av
DEL

LeserbrevPå lørdag var jeg til stedet under middagen på en av våre institusjoner. Hun jeg er mest glad i, bor der.

De serverte pannekaker. Hjemme bruker vi syltetøy, honning eller sprøstekt bacon som tilbehør. Deretter bretter vi, eller ruller sammen en eller flere pannekaker. Det dufter og er kjempegodt.

Retten Kristiansunds Storkjøkken serverte, holdt ikke samme standard.

«Pannekakene» ble levert ferdig brettet til en triangel. Litt små-bleik og ensom lå den der på fatet, badet i en skvett fett og litt «strimlet» kokt smakløs skinke og -en kokt potet. -Det var udelikat og ikke appetittvekkende.

Jo da, du leste riktig. En kokt potet. Jeg er ikke kokk, men poteter passer til kjøtt og fisk, ikke til bakverk.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags