Kafeen på Barmannhaugen for n'te gang!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDa har bystyret vedtatt at Kafeen på Barmannhaugen ikke skal gjenåpne.

Hvordan er det mulig å vedta dette all den tid det er flertall i bystyret for å gjenåpne kafeen og det er funnet penger til det?

Mine kilder sier at bystyremøtet dro ut i tid og at avstemmingen kom helt på slutten av møtet når akkurat så mange bystyremedlemmer hadde gått hjem at avstemmingen endte 50/50. Ordføreren vår brukte da sin dobbeltstemme for å hindre kafeen å gjenåpne. Kjekk ordfører vi har og resten av bystyret som stemte imot – som ikke unner de eldre et sosialt liv og sunn mat. Det er lov å ha meninger om ting, men en må faktisk sette seg inn i hva saken dreier seg om. Dette er den «heteste poteten» for Kristiansund akkurat nå. Den er viktigere enn noe annet som Atlanten Stadion, støtte til KBK, sundbåt o.s.v. selv om jeg ønsker meg alt dette også. 

Jeg tror jeg snakker på vegne av veldig mange når jeg nå krever en omstemming på denne saken. Da må det stemmes når alle bystyremedlemmene er til stede og ikke slik «tikktakkeri» som skjedde på siste bystyremøte. Hvis vi borgere av Kristiansund skal ha tiltro til dere politikere i Kristiansund by, må dere opptre ærlig og redelig. Da kan dere ikke utføre en avstemming som ikke er reell for folkeviljen.

Denne avgjørelsen kan ikke bli stående!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags