Det haster med nye koster

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det finnes minst 40 kriminelle slektsklaner i flere byer i Sverige, forteller Mats Löfving som er assisterende rikspolitisjef. Videre sier han: «Klanene truer landets innbyggere med svært brutale metoder for å få kontroll over byene. De jobber for å skaffe seg makt, de har stor voldskapasitet og de vil tjene penger. Og de gjør det ved hjelp av narkotika, vold og utpressing. Barna oppfostres fra fødselen av inn i kriminaliteten, og ekteskap arrangeres for å styrke klanens makt.»

Statsminister Stefan Löfven gjentok som vanlig at dette ikke har noe med svensk innvandringspolitikk å gjøre, da han fikk spørsmål om de 40 klanene på en pressekonferanse mandag 07/09, men etter mye kritikk og internasjonal oppmerksomhet fikk pipa en annen lyd. Under en debatt på STV påfølgende onsdag innrømmet Löfven for første gang at Sverige har hatt for høy innvandring og at det er grunnen til problemene, så nå skulle han og regjeringen begrense innvandringen. Altfor sent å våkne nå, Löfven.

Om flere svensker hadde lyttet til, og stemt på Jimmie Åkessons Sverigedemokratene (SD), som i flere år har advart om hva denne grenseløse fremmedkulturelle innvandringen ville føre til, så kunne det fortsatt ha vært et håp. NRK opplyser om at «på flere målinger i juni så var SD det største svenske partiet, med 24% oppslutning.» Oppslutningen om partiet burde vært langt større, men i stedet fortsetter naive svensker å stemme på innvandringsvennlige partier. Svenskene sov og fikk uønskede tilstander, ja så galt kan det gå.

Hva med Norge, skal vi begå de samme feilene? Norske politikere burde ha lært av svenskenes og andre europeiske lands tabber, men noen lærer jo som sagt aldri. For å se hvor ille det egentlig står til i vårt naboland, bør man lese alternative medier som kaller en spade for en spade. Blant annet Resett, Document og Human Rights Service. Det er viktig med god informasjon om hva som skjer rundt oss. Etablerte medier forteller bare halve sannheten og knapt nok det, noe som skyldes den feilslåtte politiske korrektheten.

Geitekillingen som kunne telle til 10, eller var det til 50?

Interpellasjon fra Ap: Evakuer barna fra Moria nå!

Det Norge trenger er en regjering bestående av realistiske politikere som ser problemene før de kommer, og som er i stand til å beskytte landets grenser og sin egen befolkning, slik at landet blir levelig også for våre etterkommere. Slike regjeringer er mangelvare i europeiske land.

Det er ikke alle som kommer til Europa som er reelle flyktninger. Mange kommer for å utnytte vårt velferdssystem, noen driver med forskjellige former for kriminalitet og noen skal spre den politiske ideologien islam.

I 2021 er det stortingsvalg, og om man ikke ønsker at Norge skal bli som land vi ikke liker å sammenligne oss med, så nytter det ikke å stemme på «godhetsapostler» som har så stor omtanke for fremmedkulturelle med politisk islam i bagasjen, at de ofrer seg selv, sitt land og sitt eget folk. Ingen av våre politiske partier med «makt» er i stand til å forhindre en slik utvikling. Ikke en gang dagens Frp, så det haster med nye koster.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken