Logisk utredning av Romsdalsaksen.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevLa det ikke være noen tvil. Fremskrittspartiets gruppeleder Frank Sve sin målsetning om den aller beste forbindelsen mellom Ålesund og videre nordover til Romsdal og Nordmøre er godt forankret langt inn i Fremskrittspartiet.

Med det mulighetsbildet vi har hatt med Møreaksen som det eneste teknologisk mulige som samtidig ville gi de beste samfunnsmessige konsekvensene er det logisk at Fremskrittspartiet har stilt seg bak løsningen. Dette gjør vi fortsatt, frem til det skulle komme eventuelle andre løsninger som skulle være bedre og rimeligere.

Samtidig så er det slik at vi både har mottatt og mottar massivt med krav og forventninger fra innbyggere og næringsliv fra hele fylket som mener at realisering av den alternative Romsdalsaksen kan være både billigere og bedre.

At Fremskrittspartiets politikere som innbyggernes fremste ombudsmenn- og kvinner tar dette på alvor bør ikke komme som noen veldig stor overraskelse.

Kan man knytte fylket bedre sammen på en rimeligere og bedre måte enn det vi så langt har tenkt på må vi selvfølgelig følge også det sporet.

Dette handler ikke om å skrinlegge det som til nå er tenkt, men å bruke nødvendig  tid og ressurser på å se på om det i hele tatt er mulig å realisere en forbindelse på en bedre måte enn det som til nå er tenkt. Folk flest er opptatt av å komme seg frem raskest og sikrest fra A til B, men også at  de faktisk skal ha råd til å bruke forbindelsen.  Så lenge Fremskrittspartiets politikk med null i bompenger ikke har flertall må vi hvertfall være sikker på at kun det beste og rimeligste alternativet til slutt blir realisert.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags