Helsestyret oppgir bunadsgeriljaen som årsak til mediestyret

Helsestyret må snart innse at de ikke lenger har tillit hos folket, skriver Anja Solvik.

Helsestyret må snart innse at de ikke lenger har tillit hos folket, skriver Anja Solvik.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I mediene har vi denne uka registrert at det er bekymring i helsestyret for at ansatte ved sykehusene opplever medietrykket som for belastende. Vi registrerer at helsestyret oppgir bunadsgeriljaen som årsak til mediestyret og av det forstår vi at det skal være en viktig grunn til denne belastningen.

«Aksjonsdemokrati» var overskriften som ble brukt. Vi i Bunadsgeriljaen vil gjerne få svare at direktører og helsesjefer må tåle å høre at de foretar valg som er svært belastende for pasientene de skal gi tilbud til. Ikke minst må de tåle å bli motsagt når de bruker argument som viser seg å være tvilsomme ved nærmere ettersyn. Både direktører og sjefer og styre må tåle å se bilder av mødre, søstre, bestemødre, døtre, pårørende og pasienter som uttrykker sin bekymring.

Aksjonsdemokrati har i hvert fall demokrati i seg. Og det dette folket ønsker er å beholde fødeavdelingen. Og helsestyret må snart innse at de ikke lenger har tillit hos folket. Vi lever i et demokrati og nå reiser folket seg i protest! Vi vil bli hørt!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags