Averøy ønsker å være næringslivets favorittkommune

Av
DEL

LeserbrevJeg gleder meg over resultatene i kommune NM. Blant topp-ti i fylket og blant de 100 høyest rangerte i landet, er flott for en mellomstor landkommune.

Spesielt stort er det, at vi har et næringsliv i landstoppen. Best i fylket og nummer 13 i Norge, sier sitt. At næringslivet etablerer seg, satser og får det til her i Averøy. De er dyktige, framoverlente og aldri redd for å tenke nytt. Det gode resultatet skal markeres her i Averøy, det er helt sikkert!

Som kommune legger vi stor vekt på å være næringslivets favorittkommune. Bare siste året har vi sparket i gang tre reguleringsplaner, som alle skal gi økt aktivitet på øya. Og når næringsaktører ber om et møte, stiller vi raskt opp. Å besøke bedriftene og stille på frokostmøter, er en selvfølge. Kaffekoppen og den gode praten, er viktig. Også er vi veldig opptatt av gründerne våre.

Averøy har bestandig vært kjent for nytenking og nyskaping. Derfor har vi lagt til rette for at alle som går med en forretningsidé i magen, skal få råd, tips og anledning til å møte andre gründere. Gründerkafeen på kommunehuset er åpen første torsdagen i hver måned, og har blitt svært populær. Og den har så langt resultert i både patenter og etableringer.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags