Reiseliv og Averøy

Av
DEL

LeserbrevVi skriver august, og vi kan alt nå se at dette har vært en høydare av en sommer. Både Tidens Krav og Romsdals Budstikke melder at hotellet og campingplasser har hatt et supert belegg fram til nå. En av grunnene som nevnes er Atlanterhavsveien. Atlanterhavsveien er viden kjent, til og med James Bond har benyttet seg av den flotte attraksjonen.

Vi har pr. i dag flere reiselivsbedrifter som gjør en utmerket jobb, men kunne vi bidratt felles til å legge enda mer til rette, og kunne vi ha gjort mer for at flere aktører starter opp innen reiselivsnæringen. Jeg tror at Averøy som kommune har enda mer å bidra med, og at vi som innbyggere også kan bidra til å løfte opp vår reiselivsnæring.

Vi ser at kommuner som nå slår seg sammen jobber for å lage seg en masterplan innen reiseliv, Jeg tror det er på sin plass at også Averøy gjør det samme. Dette viser også vårt behov for å få en operativ næringskonsulent på plass. Averøy Høyre har det i sitt program, og vil prioritere dette ved første anledning.

Samtidig må vi fortsette å jobbe for at vi får Turiststatus på deler av, eller hele Averøy slik Smøla har fått.

Jeg vil gi en high-five til alle som har jobbet innen denne næringen for den jobben som de har gjort i sommer. Jeg tror dere har lagt til rette for at neste sommer også kan sette nye rekorder.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags