Ap tapte ansikt og valget i 2021

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.De har ikke fått med seg at tillit er noe en har til låns. Det samme gjelder for lojalitet.
Ap viser at de er mer blå, og redningsplanke for Høyre, enn noe annet parti. Ikke sikkert SP vil godta Støre som ny statsminister! Det er heller ikke underlig at det nå finnes relativt sett flere Sp-ordførere enn ordførere fra Ap.
Utfallet av avstemmingen om føden 14. juni viste virkelig at alt det andre Ap har stått for tidligere, bare er historie. Ikke rart det er vanskelig å få sykepleiere, jordmødre, gynekologer og annet fagpersonell å søke stillinger ved Kristiansund Sykehus.
Den som søker jobb, har gjerne litt lengre tidshorisont enn tre år fram i tid. Det er gjerne ansvarlige familiemennesker. Topplederne derimot, har ikke sans for annet enn sin egen karrierestige, og den får de vanligvis ikke ved å sitte i sammen jobben i flere år. «På seg selv kjenner man andre», sies det, og de tror andre mennesker opptrer likeens. Det er dessverre slike som tar avgjørelsene.
Både samfunnsøkonomisk og bedriftøkonomisk viser det hele seg å være en misere og som jeg må betale over skattseddelen. Har vi bruk for slike mennesker?
Nei, det skal mye til før jeg roter bort stemmen min på Høyre, KrF eller Ap! Disse partiene bygger bare ned og gjør det usikkert å bo i den flotte byen vår!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken