Oppdaterte nyheter, debatt og underholdning hver dag i hele påska

Artikkelen er over 3 år gammel

Neste papirutgave av Tidens Krav kommer tirsdag 18. april, men TK-redaksjonen holder deg oppdatert på tk.no hver dag i påska.

DEL

I løpet av påskeuka vil du både finne oppdaterte nyhetssaker og reportasjer på tk.no. Mange av disse vil ikke trykkes på papir.

– Det er verken praktisk eller lønnsomt for oss å få ut en papirutgave på påskeaften. Derfor bruker vi heller ressursene på å lage gode saker og jevnlige oppdateringer på tk.no. I tillegg vil vi presentere både vår nye videoserie og et digitalt magasin i løpet av påska, sier sjefredaktør Ole Knut Alnæs i Tidens Krav.

Ny serie

Eavisen som TK har gitt ut på påskeaften i noen år er nå byttet ut med jevnlige saker på tk.no.

Nye episoder av videoserien «Dagens Bilde» blir publisert både onsdag 12. april og på selveste påskeaften. I serien møter vi lokale fotografer som deler av sin kunnskap.

Påskeaften blir det også publisert et eget digitalt magasin for langlesing på mobilen med en samling av portretter, eller «Møte med» som vi har valgt å kalle dem.

Forbrukerstoff

I tillegg til Tidens Kravs egenproduserte redaksjonelle innhold vil det være en rekke nye leserbrev og debattinnlegg å finne på tk.no gjennom hele påska.

– Vi ønsker også å være til nytte for våre lesere, så i år har vi samlet det vi har greid å finne av åpningstider i en egen artikkel som vi oppdaterer om nødvendig i løpet av påska. I tillegg vil du selvsagt finne værvarsel og artikler om påskeværet, sier Alnæs.

2. påskedag er det igjen klart for bortekamp for Kristiansund Ballklubb. Da møter nordmørslaget Sandefjord. Tidens Krav er selvsagt på plass og rapporterer både med tekst og webradio.

For TK-lesere som er opptatt av KBK, publiserte vi rett før seriestart et eget KBK-magasin, «Veien til eliteserien». Dette er tilgjengelig for alle abonnenter på tk.no.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken