Da den gamle Rutebilstasjonen ble revet, forsvant også busspassasjerenes benker og muligheten for å søke ly mot vær og vind.

Passasjerene antok at det ville bli satt opp midlertidige benker og oppholdsrom under byggeperioden, men så langt er ikke dette på plass. Hvor vanskelig kan nå dette være å få til?

De river byens trafikkterminal - uten å ha en erstatning på plass. Hvordan kan dette være mulig? Dette burde selvsagt ha vært på plass allerede da de startet rivingen.

Tidligere kunne passasjerene få komme inn i bussene en stund før avgang, men dette er ikke lenger mulig av en eller annen grunn. Spesielt ille er dette for eldre passasjerer som ofte er dårlig til bens og sliter med å stå i lengre perioder.

Det er selvsagt mulig at de prosjektansvarlige har hatt hendene fulle med å planlegge hvordan de skal få fjernet måkene, og ikke har hatt tid til sine kunder. Måkefjerning er nok en møysommelig og tidkrevende prosess.

Nå er måkene borte for i år, så da er det greit at noen i prosjektet retter blikket på kundene og sørger for oppholdsrom og busskur.

Det er kanskje ikke så rart at byens befolkning slutter å kjøre kollektivt når det ikke legges til rette for et godt kollektivtilbud (med unntak av Sundbåten) i byen. Verken med tanke på rutetilbudet/avganger, og nå manglende oppholdsrom og benker.

Dersom dette snarlig ikke er på plass, bør byens administrasjon eller politikere stille krav, og gi de ansvarlige en tidsfrist for å få dette på plass.

Les også

Nok en gang svikter Fram sine kunder

Les også

Ikke akseptabel kundeservice