Idris til KBK - bud på Mendy

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

KBK har sikret seg Aziz Idris fra HamKam. Samtidig kan Jean A. Mendy være på vei til Stabæk.

DEL

Søndag sendte Kristiansund Ballklubb ut en pressemelding som forteller at midtbanekrigeren Aziz Idris er klar for spill i blå drakt.

"Kristiansund Ballklubb er enige med Aziz Idris om kontrakt ut året. Idris kommer fra spill i HamKam.

Idris er fra Ghana og er 27 år. Han har tidligere spilt tre år i Alta og to år i Mjøndalen før han gikk til HamKam i 2013.

- Idris er en spiller vi har hatt i kikkerten lenge. Han komplementerer den troppen vi har i Kristiansund BK i dag. Han er en spiller med rutine på dette nivået og med kvaliteter som vil styrke oss inn mot en spennende høstsesong, sier daglig leder Kjetil Thorsen.

Idris slutter seg til Kristiansund BK før mandagens kamp mot Fredrikstad".

27-åringen var blant annet med da KBK spilte 0-0 mot HamKam på Briskeby tidligere i år. Han var en markant skikkelig på hjemmelagets midtbane. En spiller med kraft og duellstyrke som sine fremste kvaliteter. I KBK er han helt åpenbart tiltenkt en rolle som defensiv midtbanespiller sentralt i banen.

Kjetil Thorsen forteller til Tidens Krav at hjelp fra eksterne investorer gjør det mulig å hente Idris fra HamKam.

- De betaler i sin helhet lønna til Idris, sier Thorsen.

Stabæk vil kjøpe

Sportslig leder Yngve Kruse kan også fortelle at spillere kan være på vei bort fra Nordmøre.

Stabæk har levert et offisielt bud på Jean A. Mendy.

- Budet er ikke bra nok. Vi har avslått tilbudet fra Stabæk, sier Kruse.

Han er derimot åpen på at ting likevel kan skje. Hvis eliteserieklubben legger mer penger på bordet, tyder mye på at Mendy velger å forlate Kristiansund.

KBK på sin side har gjort det klart at de ønsker å ha med Mendy videre. Det har tilbudt han en ny toårskontrakt med bedre lønnsbetingelser enn spilleren har i dag.

Også Liridion Kalludra er i kikkerten til klubber på høyere nivå enn 1. divisjon. Både svenske og norske lag følger Kalludra tett, men ingen har foreløpig kommet med et bud på KBK-spilleren.

Artikkeltags