Har funnet ny KBK-trener

Artikkelen er over 7 år gammel

Styreleder Terje Wiik i KBK bekrefter at Geir Bakke etter alle solemerker blir ny hovedtrener for Nordmøres beste fotballklubb neste sesong.

DEL

Bakke kommer fra stillingen som assistenttrener i Stabæk. Han har ikke skrevet under på noe papirer ennå. Han har ett år igjen i kontrakten med bærumsklubben, men ifølge Wiik er det bare formaliteter som gjenstår før Bakke blir en del av KBK.

- Vi er inne i en sluttfase nå. Dialogen mellom klubbene er veldig positiv, men til syvende og sist er det Stabæk som bestemmer, sier Wiik.

I og med at Stabæk har siste ord i saken er Wiik litt forsiktig med å uttale seg før alt er hundre prosent i boks, men han legger ikke skjul på at han er veldig fornøyd.

- Dette er enkelt og greit en fantastisk nyhet for oss. Han (Bakke) innehar alle de kvalitetene vi er ute etter, og enda litt til, sier han.

- De siste par ukene har vi jobbet natt og dag for å få til en løsning. Nå virker det som at vi endelig i mål, sier Wiik.

Bakke har lang erfaring, både som spiller og trener. Han var assistenttrener i Vålerenga sammen med Tom Nordlie i 1999. Da Nordlie måtte slutte, ble han værende i klubben som assisterende trener og spillerutvikler i flere år. Siden ble han hovedtrener for Moss FK. I 2008 overtok han etter Petter Belsvik som assistenttrener i Stabæk.

Trakk seg på dagen fra Moss

- Han har den høyeste trenerutdannelsen, og han har vært i flere toppklubber. Dette er helt klart rett mann for oss, sier Wiik.

Nå jobber KBK med å legge forholdene til rette for at Bakke og familien kan pakke sakene sine og flytte til nordmørsbyen.

- Det er litt jobb å skaffe jobb og barnehageplass, men det skal vi ordne, sier en lettet og glad Terje Wiik, som også avslører at klubben ønsker å få med Ole Olsen i det nye trenerteamet.

- I tillegg til at vi ønsker å ha med Per Erik Bentz videre, har vi veldig lyst til at Ole Olsen skal få en rolle i klubben. Kanskje på rekrutteringssiden, sier han.

Ingen av våre lesere foreslo Geir Bakke som ny KBK-trener

Artikkeltags