Har blitt forsvarssjef

Joakim Bjerkås

Joakim Bjerkås

Artikkelen er over 4 år gammel

Joakim Bjerkås rydder unna alt som kommer i hans vei. For andre gang på rad var midtstopperen best på KBK.

DEL

Frei-gutten er kompromissløs i duellspillet. Så lenge han gjør ting enkelt med ballen, er Bjerkås en klassestopper i 1. divisjon.

Conny Månsson 6

Lite å gjøre i en sjansefattig kamp. Sliter med å komme ut når det blir overbefolket i feltet. Gode igangsettinger. Dirigerer de andre på en god måte.

Aliou Coly 7

Er knallsterk. Ingen kommer seg forbi Coly. Eneste minus er når han gjør ting vanskelig med ball. Mjøndalen er flinke til å stenge rom slik at Coly ikke kommer så mye med i angrep.

Dan Peter Ulvestad 7

Vinner alt i lufta. Rydder unna på dødballer. Er god til å lese spillet. Velger i overkant sikre løsninger når han av og til kunne satt i gang spillet med pasninger til medspillere.

Joakim Bjerkås 7

En granittblokk. Ekkel å spille mot. Har kraft og hurtighet som sitt våpen. Trygg med ballen. Må ut med skade ti minutter før full tid.

Erlend Sivertsen 5

Gjør ingen feil defensivt, men har et par farlige pasninger inn i banen. Kommer seg ikke med i angrep. Spiller støttepasninger i stedet for å gå framover.

Sverre Økland 5

Åpner med et par gode involveringer, men blir mer og mer usynlig. Er ingen flankespiller. Har ikke fart og teknikk til å drible av folk langs siden. Blir byttet ut i andre omgang.

Espen Næss Lund 7

Blir bedre og bedre. Viktig som stabilisator i sin defensive midtbanerolle. God med ballen. Sterk i lufta. Ned som stopper da Bjerkås må ut.

Andreas Rødsand 6

Tilbake fra start etter opphold på benken mot Hødd. Ingen enkel kamp for Rødsand da Mjøndalen er veldig kompakt hele veien. Jobber godt defensivt og vinner dueller.

Liridon Kalludra 6

Spiller sin dårligste kamp for året, men er på ingen måte dårlig av den grunn. Ballen sitter ikke limt til føttene slik vi har sett før. Kommer alene med keeper, men nøler slik at Mjøndalen får avklart.

Tor Erik Torske 5

Tilbake i favorittposisjon som spiss. Vanskelige arbeidsforhold mot fysisk sterke stoppere. Får lite bakrom fordi Mjøndalen ligger kompakt bak. Blir byttet ut i andre omgang.

Jean A. Mendy 6

Viser toppscoreregenskaper da han pirker inn 1-0 etter 90 minutter. Kommer til få avslutninger. Blir pakket inn. Gjør et par feilvalg da han får ballen i gode posisjoner.

Jonas Rønningen, Andreas Hopmark og Daouda Bamba kom på banen i andre omgang, men spilte ikke lenge nok til å få poeng på børsen.

Vurdert av Rune Edøy, Lars Helge Høvik og Trygve Joakimsen.

Artikkeltags