Dette er tidenes KBK-lag

Tidens Kravs lesere vil ha med Christophe Psyché, Roger Berntzen, John Erik Klinge (med Simon Dogan på plakat), Erlend Sivertsen, Andreas Rødsand (bak fra venstre), Liridon Kalludra, Mahmoud El Haj, Christian Michelsen og Tor Erik Torske (med Kris Bright på plakat) på tidenes KBK-lag.

Tidens Kravs lesere vil ha med Christophe Psyché, Roger Berntzen, John Erik Klinge (med Simon Dogan på plakat), Erlend Sivertsen, Andreas Rødsand (bak fra venstre), Liridon Kalludra, Mahmoud El Haj, Christian Michelsen og Tor Erik Torske (med Kris Bright på plakat) på tidenes KBK-lag.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Keeper Roger Berntzen og midtbanespiller Andreas Rødsand fikk flest stemmer.

DEL

Tidens Krav har bedt om hjelp til å kåre tidenes KBK-lag. Fram til midten av sist uke var det mulig å stemme fram de beste av de beste med blå drakt.

Mange hadde sagt sin mening om hvem som skulle komme med i det gode selskap.

Og Roger Berntzen fikk flest stemmer av alle. Konkurrentene på keeperplass, Roberto Giacomi og Bjørnar Kvåle, fikk knapt klikk på tk.no.

- Roger er selvskreven, sier Andreas Rødsand.

Og det mener altså mange andre at nevnte Rødsand også er. Ingen utespillere fikk flere stemmer enn 27-åringen. Den teknisk lekne midtbanespilleren er den største kontinuitetsbæreren av alle i Kristiansund Ballklubb.

- Bare jeg har vært med like lenge som Andreas, sier materialforvalter Ole Gregersen.

- Jeg var bare 17 år da jeg begynte i KBK. Det har vært en morsom reise, sier Rødsand.

Og han har ingen planer om å gi seg.

- Jeg er med så lenge jeg er god nok og kroppen holder.

Ut på backen

John Erik Klinge er et eksempel på det motsatte. Den knallharde stopperen er en av fire på folkets lag som ikke er hentet fra dagens spillerstall.

- Jeg må jo ha gjort noe riktig, sier Klinge, som ble tvunget til å legge skoene på hylla på grunn av gjentatte problemer med ryggen.

Han gjorde et lite comeback i 2010, men fant fort ut av kroppen ikke var egnet til skikkelig satsing.

- Det er viktigere å være med barna på ski enn å tøye strikken for langt i fotball, sier Klinge, som setter stor pris på at han er med på tidenes lag.

Tidens Krav samlet nylig ni av elleve spillere for å ta det offisielle all time high-lagbildet.

Den målfarlige spissen Kris Bright og forsvarsbautaen Simon Dogan var med som pappfigurer. Begge leverte varene da de spilte i Kristiansund.

Svenske Dogan var kaptein og en ledertype av de sjeldne. Han spilte mest på stopperplass, men for å komme inn på tiårets lag, skyves han ut på høyrebacken.

John Erik Klinge og Christophe Psyché tar plass i midten, mens Erlend Sivertsen bekler venstrebacken.

Tre på benken

På midten gir oppstillingen seg selv. Mahmoud El Haj tar høyreflanken. Liridon Kalludra går inn på motsatt side, mens Christian Michelsen og Andreas Rødsand tar plass sentralt.

- Christian må være kaptein, sier Andreas Rødsand.

- Må jo ha noen fordeler av å være eldst, sier Christian Michelsen, som sier det er et slagkraftig lag som er stemt fram.

- Her er det mange typer. Gutter som har gjort seg bemerket i KBK på ulike måter. Felles er at alle vil vinne, sier Michelsen.

Tor Erik Torske og Kris Bright får plass på topp. Sistnevnte er inne på laget med hårfin margin i forhold til Momo Latyr.

Ellers viser stemmetallene at Tommy Edvardsen, Roger Risholt og Andreas Hopmark fortjener en plass på benken.

Artikkeltags