Blir Kristiansund stadion også de neste tre årene

Kristiansund stadion skal hete Kristiansund stadion også de neste tre årene.

Kristiansund stadion skal hete Kristiansund stadion også de neste tre årene.

Artikkelen er over 4 år gammel

Sparebank 1 Nordvest har kjøpt navnerettighetene til Kristiansund stadion.

DEL

Mandag var det pressekonferanse i bankens lokaler på Kongens Plass. Her ble det kjent at Sparebank 1 Nordvest de neste tre årene skal bruke seks millioner kroner på KBK. I sponsoravtalen har banken også sikret seg rettighetene til navnet på KBKs hjemmebane.

Og de rettighetene bruker banken til å beholde dagens navn på anlegget i Karihola.

KBK sendte ut følgende pressemelding for å forklare hvorfor navnet blir beholdt slik det er i dag:

Sparebank 1 Nordvest utvider sitt engasjement som generalsponsor for KBK. Mandag signerer banken en treårig avtale om stadionnavnet. Navnet blir Kristiansund stadion de neste tre årene.

Samtidig som Sparebank 1 Nordvest kjøper stadionnavnet, forlenger de også generalsponsoravtalen med Kristiansund Ballklubb til å gjelde i samme periode, ut 2017. Samarbeidet utvides med en rekke aktiviteter på hele Nordmøre.

- SpareBank 1 Nordvest ønsker å bidra til å styrke den positive utviklingen i Kristiansund Ballklubb. Klubben har det siste året løftet seg stort både sportslig og administrativt. Den nye avtalen innebærer støtte til å forankre KBK sin posisjon på Nordmøre gjennom distriktsaktiviteter i samarbeid med banken, sier Odd Einar Folland, administrerende direktør i SpareBank 1 Nordvest.

Han sier videre at banken også ønsker å styrke merkevaren Kristiansund gjennom å sørge for at stadionnavnet i samme periode (2015-2017) skal være Kristiansund Stadion.

- Dette er ett av flere navn som i dag allerede benyttes på stadion og det er ikke nødvendig med et nytt. Begge disse elementene er nye bidrag i den forlengede generalsponsoravtalen, sier Odd Einar Folland.

Med denne avtalen markerer Sparebank1 Nordvest sin posisjon som lokal verdiskaper.

KBK vil sammen med generalsponsoren bli godt synlig i kommunene på Nordmøre.

- Denne signeringen er for oss en bekreftelse på at møysommelig og nøktern jobbing over tid gir resultater, sier KBKs styreleder, Bente Weiseth Frantzen.

Hun er veldig glad for at generalsponsoren både ser verdien av dette arbeidet, og setter så stor pris på det at avtalen både forlenges og utvides.

- Som den eneste toppfotballklubben på Nordmøre, skal vi sammen med generalsponsor iverksette aktiviteter i nabokommunene til Kristiansund. Slik forsterker vi merkevaren, samtidig som vi bygger lokal tilhørighet som vi er så avhengige av.

- Vi føler at vi spiller på lag med generalsponsoren vår, både når det gjelder å bygge Kristiansunds omdømme, og som noe hele Nordmøre kan samle seg rundt. Nå skal resten av regionen få enda mer å glede seg over. Vi gleder oss til å løfte «Det blå eventyret» videre, sammen med banken og alle som til daglig driver klubben, sier Bente Weiseth Frantzen.

Les også: 1.200 får sitte under tak

Artikkeltags