Gå til sidens hovedinnhold

Linnéa Myhres «Evig søndag» til Nordmøre

Artikkelen er over 1 år gammel

Teatret Vårt har, i samarbeid med Den Nationale Scene, dramatisert Linnéas Myhres roman «Evig søndag» – et brutalt ærlig teaterstykke om å telle kalorier og vente på vendepunktet. 

Denne uken kommer oppsetningen «Evig Søndag» til Nordmøre.

Stykket er satt opp på følgende steder:

Fredag 29. november, klokken 19.00: Sunndal kulturhus.

Lørdag 30. november, klokken 18.00: Surnadal kulturhus.

Søndag 1. desember, klokken 19.00, Festiviteten i Kristiansund.

Livet som blogger er glamorøst - sett fra utsiden. På innsiden av boblen går livet med til å telle minutter til det er lov å innvilge seg noe å spise, eller å ta sovemedisin, til dagen er over. Til dagene er over.

Følelsen av verken å være verdifull eller viktig stenger venner og familie ute. Livet handler om å vente – på å bli tynnere, eller på likes og kommentarer på sosiale media. Helt til noe tilsynelatende umerkelig, uvesentlig og uventet skjer. Noe gjør det mulig å finne igjen seg selv.

Skuespiller Stine Robin og forfatter Linnéa Myhre vokste begge opp i Molde på 2000-tallet. Da Myhre ga ut «Evig søndag» var hun en av Norges mest kjente og prisvinnende bloggere med daglig besøk av 30 000 lesere. I serien «La Linnéa leve» som gikk på NRK P3s nett-tv ble hun lagt merke til for sin åpenhet om psykiske lidelser.

Kommentarer til denne saken