Åpent brev til den nye toppsjefen i HMR

Av
DEL

MeningerVelkommen skal du være!

Tenk å få en toppsjef i dette Helseforetaket som sier at han vil lytte til folket og ansatte på Nordmøre også. Det er musikk i våre ører. Det er vi ikke vant til.

Her har vi snakket og demonstrert etter alle kunstens regler uten å ha blitt hørt. Det har vært bare enveiskjøring. De har plukket den ene funksjonen etter den andre fra Kristiansund og overført den til Molde.

Det er noe som ikke stemmer når de tar funksjoner fra et oppegående sykehus og overfører det til et kondemnert sykehus!

Og toppen på det hele så kaller de det «Fellessykehus». Da må jo Molde også bidra med og miste funksjoner de skal spare inn, slik at Kristiansund sykehus også kan ha funksjoner som Molde ikke har. For eksempel fødeavdelingen.

Her spiller de russisk rulett med våre fødende og barn, men det har de til dags dato ikke brydd seg om.

Tenk nesten fire timer fra våre øykommuner i all slags vær for de fødende! Men skitt, alt skal til Molde sykehus selv hvor nedslitt og brannfarlig det er. Nordmøringers liv har ikke betydd noe for dine forgjengere, bare penger, penger og atter penger.

Har de brukt alle milliarder de har tullet bort, til og pusse opp Molde sykehus så har de hatt et flott sykehus i dag til sin befolkning! Vi i Kristiansund har et flott sykehus som er nesten tomt i dag til fordel for Molde sykehus!

Du får ta en prat med helseministeren og si at «får dere ikke mer penger til dette såkalte fellessykehuset, så får dere bare droppe det!»

For slik dine forgjengere har drevet dette, så går det på helsa løs for oss nordmøringer. Det var en kjent politiker på Nordmøre som kalte Helseforetaket for «rottereir», og det er per dags dato det riktige.

Så i korthet er det helseforetaket som er opphavet til fogderistriden.

Så jeg ber deg - får du ikke mer penger fra Helseministeren, så håper jeg du bruker plan B: Puss opp Molde sykehus, for stort nok må det være når de snart har tatt alle funksjoner fra Kristiansund sykehus.

Og la vi få ha vårt i fred.

Vi trenger sykehus i begge byene slik vi bor, og befolkningen ved kysten har krav på å føle seg like trygge som de i Oslo.

Håper du leser brevet fra en gammel dame som har fulgt sykehussaken i mange år. Til din orientering så ble jeg glad da jeg leste artikkelen i dag om deg i Tidens krav. Så håper jeg du står for det du mener og ikke lar deg diktere av andre.

Lykke til!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags