Nordmørskafeèn

Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Jeg hadde gleden av å få være på kjøkkenet hos Nordmørskafeèn i to dager! Det er en bedrift med lange og gode tradisjoner. Nå er det tredje generasjon som styrer ansatte og gryter. Dette gjøres aldeles glimrende.

Roar Gimnes er en kokk og bedriftsleder det står stor respekt av. Måten han behandler sine ansatte på, er som en utenforstående føler at: her er det glede og harmoni. Selvfølgelig skal det være sånn, men serveringsbransjen er veldig ofte kjent for det motsatte.

Når det gjelder det matfaglige, så bukker jeg dypt. Jeg er selv fagutdannet kokk, og er av den gamle skolen. Roar er på tross av sin unge alder, en gammel kokk: Han tar vare på og videreutvikler tradisjonsmaten. Baill, baccalao m.m. Og med respekt for det gode og ekte hjemmelagde.

Dere burde alle ta turen for en ganeflommende opplevelse til Nordmørskafeèn.

Roar Hanson

Artikkeltags