Jeg sto og fylte oppi varene mine da dette skjedde. Damen bak disken reagerte sterkt på skrikingen på den yngste, og snudde seg mot de andre kundene som sto i kø, og himlet oppgitt med øynene mot dem! Rett foran meg. Si meg: Eier du ingen fornuft eller respekt? Dette gjorde hun to ganger, og i tillegg ristet hun forsiktig på hodet!

Jeg syns dette er skikkelig dårlig kundebehandling, og jeg ser meget alvorlig på dette, i og med at jeg bruker mye penger hver uke der!!

Jeg opplevd at ungene har gjort dette også ved andre butikker. Her har de imidlertid alltid tatt godt imot oss, selv om mine to «røvere» har oppført seg ille. De har bare ledd godt og gjort alt for at mamma ikke skal føle seg ille til mote!

Takk til dere, det er faktisk ikke lett for en aleinemor å ta med seg to små barn på handletur. Håper dette får visse folk til å tenke litt! Det er faktisk mange foreldre som sliter med ungene sine på offentlige plasser. Vis heller litt respekt og behjelpelighet, man tjener ikke kunder på denne måten!!

Misfornøyd kunde!