Gå til sidens hovedinnhold

Lars Bohinen blir ny Sarpsborg-trener

Sarpsborg har ansatt Lars Bohinen til å erstatte Mikael Stahre som eliteserieklubbens hovedtrener. Det ble klart på en pressekonferanse søndag.

23. august i fjor måtte Bohinen gi seg som trener i Aalesund etter en rekke svake resultater. Bohinen skulle i sommer ha vært med i NRKs suksessprogram Mesterens mester. Nå blir han Sarpsborgs nye trener.

– Jeg har gått på dank i ti måneder. Jeg var kjapp på telefonen til Thomas Berntsen da jeg så at dette skjedde, sier Bohinen.

– Jeg vet at jeg kommer til en klubb som blir ekstremt bra drevet og har blitt det i mange år. Jeg føler at jeg kommer til dekket bort, fortsetter han.

– Lars er ekstremt motivert. Han er godt kjent med klubben. Vi gleder oss til at han skal ta fatt på jobben, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Sarpsborg solgte tidligere i uken Stahre til IFK Göteborg i Allsvenskan. Svensken vendte hjem etter å ha trent Sarpsborg i alt 34 seriekamper.

– Kombinasjonen av IFK Göteborg som klubb, min historie der, nærheten til hjemmet mitt og familien min, i tillegg til pandemiens betydning, gjorde at jeg valgte å gå videre med dette, forklarte 45-åringen om avgangen.

Sarpsborg står med fem poeng på fire kamper. Det holder til en 8.-plass i Eliteserien. Lagets neste kamp er hjemme mot Brann søndag 13. juni.

Kommentarer til denne saken