Glem fogderistrid og sykehussaken. Det har ingen hensikt at kristiansundere og nordmøringer går rundt på gata og surmuler. I stedet for at vi er misunnelige på Molde Fotballklubb og det de har oppnådd i blant annet europacupspill, så skal heller KBK prøve å lære litt av MFK. Når det er sagt så blir det likevel urettferdig å sammenligne KBK med MFK. Molde er jo en mye større klubb og har et vesentlig større årsbudsjett.

Undertegnede har bodd noen år i Molde. Jeg husker godt da jeg var på min første eliteseriekamp våren 1990 på gammelstadion. Den gang husker jeg spesielt en ung Petter Rudi. Og så: de tre essene Solskjær, Stavrum og Sundgot som slo ut i full blomst i 1995.

Trenerspørsmålet blir alltid et tema. Og jeg mener at Christian Michelsen ikke står noe tilbake for Moldes Erling Moe.

Men som alle vet så er det poengene som teller i fotball. Søndagens kamp mot Strømsgodset viser at KBK fremdeles har en lang vei å gå før de er tilbake i norgestoppen igjen. 4-1 var stygge sifre.

Jeg håper at KBK og MFK kan samarbeide i tiden som kommer. Begge lag har bare godt av det. Molde er fortsatt storebror i fylket, mens KBK er litt underdog. Jeg maner til at vi må være litt ydmyk overfor romsdalingene. Det må det komme noe godt ut av.