Bare europamester England (68) har scoret flere mål enn Belgias 49 så langt i den europeiske VM-kvalifiseringen. Belgia har også kvalifiseringens suverene toppscorer i Tessa Wullaert, som står med 15 mål og mangler bare to på å tangere den europeiske kvalifiseringsrekorden til tyske Celia Sasic på 17 (til EM i 2013).

29-årige Wullaert spiller nå for Fortuna Sittard i Nederland, men har tidligere vært i store klubber som Wolfsburg og Manchester City.

– Selvfølgelig er vi forberedt på det de har der framme. De scorer mange mål og er gode offensivt, men vi er også gode defensivt, sier Frida Maanum til NTB.

– Først og fremst er det veldig nivåforskjell på lagene i denne gruppa, og det er forståelig at det er scoret mange mål, sier Ada Hegerberg og har selvsagt rett i det. Wullaert har scoret alle sine mål mot gruppas tre svake lag: Tre i de to storseirene mot Albania, sju i de to storseirene mot Kosovo og fem i 19-0-seieren mot Armenia.

Innsats i bunn

– Likevel vet vi at det blir en tøff kamp. Belgia kommer med en veldig positiv giv etter sitt beste EM (kvartfinale). Samtidig er dette en enorm mulighet for oss til å kunne nullstille etter vårt svake EM, og jeg tror alle er motivert for å møte opp. Det står om et VM, og vi kjenner viktigheten. Vi har kvalitet, men det er ikke det som må ligge i bunn. Det handler om innsats, rett og slett. Vi må være til stede og vinne duellene, sier Norges stjernespiss og visekaptein.

Lyon-spissen møter en klubbvenninne i Janice Cayman, som scoret i begge Belgias kamper mot Polen (1-1 borte, 4–0 hjemme) og har seks mål totalt i kvalifiseringen. Tine De Caigny fra Hoffenheim har ti. Norges toppscorer i kvalifiseringen er Lisa-Marie Utland, som har lagt opp, med seks.

Landslagssjef Hege Riise avviser at hun vier de målhungrige belgiske spissene ekstra oppmerksomhet inn mot kampen.

Kollektivt

– Vårt defensive spill er myntet på det kollektive. Vi har ikke gått så mye inn på enkeltindivider, men på hvordan Belgia ønsker å løse sitt angrepsspill, sier hun til NTB.

– Det handler om kollektivet. Så vet vi at alle lag har en eller annen stjerne som kan gjøre noe ekstra. Det vet vi om, og så blir det å håndtere det.

Hun setter sin lit til spillere som øyner sjansen til oppreisning etter et fryktelig EM-sluttspill.

– Vi så at Belgia gjorde det bra i EM, og det blir ingen lett kamp. Vi må være skjerpet helt fra start og reise oss etter den opplevelsen vi hadde i sommer. Jeg tror det viktigste blir at vi legger innsats og glød i bunn. Vi starter med fighting spirit, så får det tekniske komme, sier Julie Blakstad.