Gå til sidens hovedinnhold

Kulturfabrikken må utsette: – Krysser fingrene for lave smittetall

Hege Holten ved Kulturfabrikken i Kristiansund melder i en pressemelding mandag kveld om utsatt arrangement denne uken. Dette som en følge av at de nasjonale smittevernstiltakene fortsetter, slik regjeringen kunngjorde 18. januar.

Tiltakene betyr forbud mot skjenking av alkohol, begrensninger på arrangementer til maks 10 personer for steder uten fastmonterte seter, samt at videre anbefales ikke å gjennomføre kulturarrangementer i perioden.

– Dette betyr at fredagens konserter med Stjernekampvinner Knut Marius Djupvik som skulle gjennomføres 22. januar, dessverre må utsettes. Ny dato blir 19. mars hvor vi håper situasjonen er i den grad under kontroll, at konsertene kan gjennomføres for de som har kjøpt billetter, sier Holten.

Kulturfabrikken melder at de håper å kunne gjennomføre de utsatte ELG’s Solsnu-konserter fra den 27. januar - da nye regler kommer tidlig neste uke.

– Vi krysser fingrene for lave smittetall og at vi snart kan ønske velkommen til konsert i Kulturfabrikken, avslutter Hege Holten.

Kommentarer til denne saken