Trenger din stemme for å komme til revy-NM

LATTER: Med figurene Rusken og Brusken ønsker Tove M. Schei og Tove Sundli din stemme for å kvalifisere seg til NM i revy 2019.

LATTER: Med figurene Rusken og Brusken ønsker Tove M. Schei og Tove Sundli din stemme for å kvalifisere seg til NM i revy 2019.

Artikkelen er over 1 år gammel

Surnadalinger er nominert med ett av ti innslag som kan få billett til revy-NM. Også en sunndaling har sjansen.

DEL

10. – 14. juli er det klart for NM i revy på Høylandet. Dit kommer de artigste i landet for å konkurrere om heder og ære, der de beste innslagene premieres. Festivalen så dagens lys i 1987 og er blitt en høydare for mange av landets revyartister og ikke minst tusenvis av publikummere.

Det er en jury som har plukket ut innslagene som skal delta i norgesmesterskapet. I alt er det snakk om 100 revynummer, der noen er direktekvalifisert etter regionale revyfestivaler.

Men det kan jo skje at juryen har oversett glansnummer som fortjener plass i NM-feltet. Derfor får ti innslag en ekstrasjanse ved å kvalifisere seg gjennom en avstemning på nettet og få et såkalt Wildcar til NM.

Ett av de ti innslagene er «Rusken og Bruksen deler erfaringer» med surnadalingene Tove Merete Schei og Tove Sundli i Kreativt Forum. Nå håper de to at nordmøringer og andre gir sin stemme slik at de to «tullebukkene» Rusken og Brusken får sjansen i NM.

Også Johan Øiestad fra Sunndal med innslaget «Pausposten: De skamløse jentene» er nominert.

Du stemmer på denne siden, der fristen er satt til 10. juni klokken 10. Du må registrere deg for å stemme, men dette er både enkelt og gratis.

Artikkeltags