Bettan tilbake i Surnadal

KOMMER: Elisabeth Andreassen kommer til Surnadal kulturhus lørdag 16. mars.

KOMMER: Elisabeth Andreassen kommer til Surnadal kulturhus lørdag 16. mars. Foto:

Elisabeth Andreassen satte ny seerrekord på Hver gang vi møtes, og nå legger hun ut på turneen «Jeg er skitbra». Turneen avsluttes i Surnadal kulturhus 16. mars.

DEL

Elisabeth Andreassen turnerer landet med «Jeg er skitbra», en tittel hun låner fra sin egen biografi som kom ut i 2018.

Det skriver Surnadal kulturhus i en pressemelding.

Da Elisabeth Andreassen i 1980 introduserte seg selv til den legendariske musikkprodusenten Lasse Holm var det med følgende frase: «Hei, jeg heter Elisabeth Andreassen og jeg er skitbra». Introduksjonen gjorde inntrykk og allerede dagen etter fikk Andreassen platekontrakt. Resten er musikkhistorie

Elisabeth Andreassen åpnet musikkåret 2019 som deltaker i «Hver gang vi møtes» på TV2, der hennes dag satte seerrekord med over 700.000 seere. I programmet har hun fått gå gjennom sin egen karriere og dykke ned i katalogen til kolleger.

«Jeg er skitbra»-turneen, der «Bettan» har med seg fullt band, består kjente og kjære sanger og historier fra hele hennes karriere, i tillegg til sanger fra «Hver gang vi møtes».

Turneen startet i Hamar 28. februar og Hamar Arbeiderblad (og, ikke minst, publikum) var begeistret: «Elisabeth Andreassen tok med seg et variert knippe viser og sanger da hun besøkte kulturhuset i Hamar torsdag kveld. Det ble en jordnær konsertopplevelse som publikum satte pris på.»

Andreassen var med på korslaget som Surnadal Sparebank arrangerte for to år siden, og gleder seg til å komme til Surnadal igjen. «Bettan» har vunnet den svenske Melodifestivalen, norske Melodi Grand Prix fire ganger, og Eurovision Song Contest i 1985.

Artikkeltags