Skal servere rock der det slås hardt på tromma

PanQuake Inc.: Jan Peter Husby (til venstre), Torbjørn Kvande, Rolf Paulsen, Thomas Gravvold og Preben Gøssu Joramo lover trøkk fra scenen når det inviteres til konsert i regi SKUV på hotellet på Skei i Surnadal lørdag kveld.

PanQuake Inc.: Jan Peter Husby (til venstre), Torbjørn Kvande, Rolf Paulsen, Thomas Gravvold og Preben Gøssu Joramo lover trøkk fra scenen når det inviteres til konsert i regi SKUV på hotellet på Skei i Surnadal lørdag kveld.

Surnadal Konseptutvikling inviterer til Rock Fest på hotellet.

DEL

SKUV arrangerer konserter I Surnadal på løpende band. Rett før jul var det «Merry F***ing Christmas». Kommende lørdag er det rock som står på programmet i Sandeman på Vårsøg Hotell.

– Dette er et konsept for dem som liker musikk hvor det slås litt hardere på trommene og spilles med fuzz på gitarene. I den forbindelse har vi gitt plass til en lokal nykommer og vekket til live igjen to lokale «rockedinosaurer», skriver arrangøren i en pressemelding.

Tre lokale band på hvert sitt sted i rock/metall-landskapet står altså på SKUV-scenen lørdag.

-Arrangementet blir denne gangen holdt i Sandeman, og dette er ikke kvelden for småprat ved bordene, understreker arrangøren.

Bandene som stiller er PanQuake Inc., MAG og Verdiløse Menn.

Aktørene

Arrangørene beskriver aktørene slik:

PanQuake Inc. spiller ikke blues, pop eller jazz. De orker faktisk ikke store mengder av slik musikk (ok, de hører litt på slikt i smug, kan de avsløre ...). PanQuake Inc. Spiller derimot metall og bare metall! Denne kvelden spiller de hovedsakelig Metallica. Med Rolf Paulsen på vokal, Preben Gøssu Joramo og Tomas Gravvold på henholdsvis solo- og rytmegitar, Tobben Kvande på bass, og til slutt men ikke minst, Jan Peter Husby på trommer.

MAG har sin helt særegne stil med stort anlagt lydbilde og mørkt, seigt uttrykk. Det blir tungt og massivt, selv om det melodiøse alltid står i fokus. Bandet består av Johnny Nonsens Myklegard på vokal, Jan Peter Husby på trommer, Frank sPoon Botten og Ola Langli på gitarer, Rolf Paulsen på tangenter og Torbjørn Kvande på bass. Her får du servert noen godbiter fra bandets debutalbum som du ikke bør gå glipp av.

Verdiløse Menn fornekter seg aldri. Johnny Nonsens Myklegard (vokal), Jan Peter Husby (trommer), Frank sPoon Botten og Ola Langli (gitarer), og Torbjørn Kvande (bass), serverer rock helt uten glasur eller pynt. Etter flere legendariske runder på områdets festscener for en del år tilbake har det stort sett vært stille den siste tiden. Nå vrenger de trusene til ære for SKUV og fyrer løs igjen med en frisk blanding av originallåter og det beste fra de største norske rockelegender.

Artikkeltags