Sivertsen, veteranbiler og fotballkamp på Bøfjordhelga

Ragnhild Skrøvset (t.v.) og Inger Lise Heggem inviterer på vegne av arrangørene Bøfjorden Historielag og Åsskard Bygdekvinnelag.

Ragnhild Skrøvset (t.v.) og Inger Lise Heggem inviterer på vegne av arrangørene Bøfjorden Historielag og Åsskard Bygdekvinnelag.

Artikkelen er over 1 år gammel

Du kan få med deg både konserter, loppemarked, utstillinger og fotballkamp mellom åtteåringer på helgens Bøfjordhelg.

DEL

Fredag til søndag byr Bøfjordhelga 2018 på masse opplevelser. Arenaer rundt omkring i hele bygda samordner tilbud til små og store.

Høydepunktet kan komme allerede fredag kveld når Leikarvollen Scene arrangerer konsert med Torstein Snekvik og Halvdan Sivertsen.

Etter gratis lørdagsfrokost på Samvirkelaget blir det loppemarked på Gammelskolen. Deretter er Bøfjorden Grendahus sentrum for utstillinger med alt fra veterankjøretøy til bøker og historiske foto.

Fjærli Tønnefabrikk demonstrerer bøkkerfaget og selger stamper, kvartill og tønner.

Fotball og tangomusikk

Et annet høydepunkt i helga kan fotballkampen mellom 8-årslagene til Søya og Bøfjord/Bæverfjord vise seg å bli. Skotthyll og støvelkasting står også på plakaten.

Lørdagen blir avrunda med ei lita kulturstund: allsang, litt mannskor og gjenhør med Peder Hønsvik og hans tangoorkester.

Klippfisk og ny organist

Søndag inviterer historielaget til hobbysamling og aktivitetsdag på sjøbruksmuseet. Barna får spesielle aktiviteter.

Kåsør på museet er Leif Erik Kalseth, som tar for seg klippfiskhistoria i Kristiansund og på Nordmøre.

Om ettermiddagen er Åsskard kyrkje arena for gudstjeneste. Der vil soknerådet og prest Kristin Strand presentere vinterens konfirmanter. Hedda Hansen Berg har sin første søndag på orgelkrakken i bygda.

Artikkeltags