Fylte storsalen to ganger i helga

Avgangselevane ved Sunndal vidaregåsnde skole leverte ein heilstøpt revy.

Avgangselevane ved Sunndal vidaregåsnde skole leverte ein heilstøpt revy.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Hovshall på Sunndal kulturhus ble fylt opp to ganger i helga da sunndalsrussen viste fram revyen «Arv – en ferdigstøpt revy»

Ramma rundt handlinga var hva som vil skje hvis hele dalen er mørklagt og øde i 2049. For å slippe å tenke på det, drar de tilbake til 2018. Der har Hydro arrangert en konkurranse for dem som finner en H ett eller annet sted.

Det tar deltakerne rundt i kommunen, og oppe i Innerdalen dukker selveste Turte fra Månefjell opp.

Gjennom hele revyen rettes et skråblikk både mot lærere, lokale helter og kjendiser, i tillegg til det som skjer ute i verden.

I ett av de mange videoinnslagene som ble vist, var det «Donald Trump» som var ute og lekte «ding-dong stikk av» hos noen av de lokale heltene.

I sketsjene på scenen var blant andre Linda Johansen fra Borettslaget, særdeles godt spilt av Johan Sæther, og sunndalsindianeren Sigmund Børset, godt presentert av Sigurd Bråten, som var to av dem som gikk igjen.

Aldri russerevy i Sunndal uten noe nytt fra «Lady Arbuthnott». Flere av dem som var på scenen har vært med i musikkspillet siden de var barn.

Åredansen ble presentert til punkt og prikke – denne gangen med et skråblikk på den så upopulære fiskesperra.

Nevnes må også sangen «Ekstremist», som var en god omskriving av Teigens «Optimist». Her fikk russen pekt på mange av de ekstreme holdningene som finnes i samfunnet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken