Ørafest og ekstra Lady-forestilling

Gry Osen Øverli fra Sunndal kunstlag flankert av Roger Røen fra Sunndal Rockeklubb, Roar Håkonsen fra Sunndal jazzklubb, Gunnar Børset og Tommy Fossum fra JazzåTeatret produksjon. De er alle klare for Ørafest til sommeren.

Gry Osen Øverli fra Sunndal kunstlag flankert av Roger Røen fra Sunndal Rockeklubb, Roar Håkonsen fra Sunndal jazzklubb, Gunnar Børset og Tommy Fossum fra JazzåTeatret produksjon. De er alle klare for Ørafest til sommeren.

Artikkelen er over 2 år gammel

El Cuero er klare for Ørafest i Sunndal. Det blir også festivaljam, stormønstring i Humorteltet - og ekstraforestilling med «Lady Arbuthnott - frua på Elverhøy».

DEL

Sunndal rockeklubb, Sunndal kunstlag, Sunndal jazzklubb og JazzåTeatret produksjon ønsker å skape mer liv og røre i forbindelse med at musikalen «Lady Arbuthnott – Frua på Elverhøy» går for fulle hus i Sunndal kulturhus i juni.

Til forestillingene er allerede 1.800 billetter solgt eller reservert. JazzåTeatret produksjon har derfor bestemt seg for å kjøre en ekstraforestilling lørdag 30. juni klokken 19. Dermed blir det elleve forestillinger i år.

Fest og moro

Under den første delen av kulturfesten vil arrangørene konsentrere seg om mindre konserter og familieaktiviteter som engasjerer både barn og voksne.

Fra torsdag 28. juni settes det opp stortelt. Da inviteres det til 3-dagers fest og moro på Øratorget med kjente publikumssuksesser som blant annet Jam og humortelt.

– Vi ønsker å skape begeistring, entusiasme og liv og røre sammen og sammen med flere organisasjoner og samarbeidspartnere, sier arrangørene.

De fire organisasjonene som står bak vil ta ansvar for hver sin del. Men ingen har økonomi til å bære kostnader ved koordinering og markedsføring av et slikt arrangement.

– Vårt mål er å jobbe for en størst mulig frivillig innsats for å få liv i sentrum de siste dagene i juni. Det er nå søkt Sunndal kommune om støtte til koordinering, markedsføring og til leie og rigging av telt, skriver arrangørene i en pressemelding.

Jam, humor og rock

Kulturdagene åpner 20. juni med at Ragnhild Slåen stiller ut i Sunndal Kunstlag. 24. juni blir det «Livat på Leikvin».

Wenche Myhre har med seg kjæresten Anders Elja i Hovshall 26. juni. To dager senere er det samling i Humorteltet, hvor flere av de beste revyfolkene i Midt-Norge er på plass.

29. juni er El Cuero tilbake i Sunndal. Bandet kunne feire 10-årsjubileum i fjor, men har ikke planer om å ta det roligere av den grunn.

30. juni avsluttes tradisjonen tro kulturdagene med rockeklubbens festivaljam der det meste av dem som kan krype å gå av musikere som befinner seg i dalen inviteres til å bidra.

Til alle arrangementene er det nå lagt ut billetter via kulturhuset i Sunndal.

Artikkeltags