Lars blir Lars Hoås

Lars Melsæter Rydjord blir Lars Hoås i årets Lady-oppsetning.

Lars Melsæter Rydjord blir Lars Hoås i årets Lady-oppsetning.

Artikkelen er over 1 år gammel

Lars Melsæter Rydjord, skuespiller ved Teatret Vårt i Molde, blir Lars Hoås under årets forestillinger av «Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy» i Sunndal.

DEL

– Jeg har sett «Lady Arbuthnott» ved flere anledninger og har alltid tenkt at dette er noe fantastisk, både for regionen vår, menneskene som bor her, publikum og de involverte. Det har vært en mål for meg personlig å en gang få være med som aktør - og nå er jeg her. Jeg gleder meg, sier Lars Melsæter Rydjord i en pressemelding fra JazzåTeatret, som produserer musikkspillet.  

Klar for kick-off

Lars Melsæter Rydjord møter store deler av ensemblet i helga, da det er kick off-samling foran årets forestillinger på Sunndalsøra.

– Det er noen år siden jeg så stykket sist, og jeg gleder meg til å dykke inn i karakteren, sier Rydjord.

Han er fast ansatt ved Teatret Vårt i Molde. Han har en treårig utdannelse fra NISS, hvor han gikk ut i 2006. Lars har jobbet ved flere teater i Norge og vært engasjert i flere spel, blant andre «Spelet om Heilag Olav» på Stiklestad. Sist er han sett i rollen som «Biff» i «En Handelsreisendes Død» i regi av Christopher Berdal.

2.000 billetter ute

Billettene til forestillingen, som spilles fra 19. juni til 29. juni i 2019 i Sunndal kulturhus, går unna som aldri før. Nærmere 2.000 billetter er ute allerede.

– Vi merker stadig større pågang fra publikum utenfor nærområdet vårt. Derfor har vi fokus på å tilby tilleggsopplevelser, som «High tea»-arrangementene der gjester får smake på den erkebritiske tradisjonen med sandwicher, scones, champagne og selvsagt te i tillegg til fortellinga om Engelsktida i Norge og Sunndalsregionen - og ikke minst fine musikalske gobiter, sier produsent Tommy Fossum i pressemeldingen.

Artikkeltags