Lady-oppkjøringen i gang

Kunstnerisk ledelse, Mette Jacobsen og Pål Øverland, er godt i gang med å sette opp årets musikkspill. I helga hadde ensemblet kick off. (Foto: JazzåTeatret Produksjon)

Kunstnerisk ledelse, Mette Jacobsen og Pål Øverland, er godt i gang med å sette opp årets musikkspill. I helga hadde ensemblet kick off. (Foto: JazzåTeatret Produksjon)

Artikkelen er over 3 år gammel

I helga startet oppkjøringen til årets forestillinger av «Lady Arbuthnott – Frua på Elverhøy». Ensemblet kan glede seg over at billettsalget er godt.

DEL

- Det var godt å komme i gang igjen med hele ensemblet. Vi kjenner vi er i rute, sier styreleder av JazzåTeateret produksjon, Anne-Bente Skare, i en pressemelding etter at store deler av ensemblet var samlet på Sunndalsøra for å øve og gå gjennom noe nytt og noe kjent materiale.

Nye personer skal inn i ulike roller, det arbeides med helt nye scener – og flere av de kjente scenene pusses på og videreutvikles.

Produksjonsselskapet kan også melde at de er i rute med dekket på selve scenen.

God stemning

Ifølge JazzåTeatret Produksjon ble kick off’en nettopp en slik kick-start man hadde håpet på.

- Det er god stemning i ensemblet og vi gleder oss til premieren 22. juni og de påfølgende forestillingene, sier Skare.

Fin start

Produksjonsmedarbeider for årets musikkspill, Tommy Fossum, gleder seg over at billettsalget har fått en svært fin start.

- Om lag 800 billetter er allerede solgt – og like mange er reservert. Og det er to måneder til premieren. Det lover bra. Målet vårt er å selge ut forestillingene i god tid før premieren, sier Fossum.

Musikkspillet er sett av om lag 70.000 publikummere, har høstet fine kritikker i media og elskes av publikum.

Artikkeltags