Billettsalget til ladyen har startet

Du kan møte Lady Arbuthnott i Sunndal også neste år.

Du kan møte Lady Arbuthnott i Sunndal også neste år.

Artikkelen er over 1 år gammel

Salget av billettene til musikalen «Lady Arbuthnott - Frua på Elverhøy» i juni 2019 er i gang.

DEL

I 2018 gikk billettene raskere ut enn noen gang til de elleve forestillingene. Tommy Fossum, produsent for forestillingen, tror det lønner seg å være ute i god tid også denne gangen.

Han har de siste ukene hatt pågang fra flere om billettreservasjoner til forestillingen i 2019.

– Forestillingen er populær langt utover kommunegrensene våre, og vi har fått flere henvendelser den siste tiden, spesielt fra Trøndelag, Østlandet samt Romsdal og Nordmøre. Det er liten tvil at dette er en forestilling som bergtar mange, sier Fossum i en pressemelding.

Han håper at mange også vil gi billetter til Ladyen som julegave til sine kjente og kjære. Billettene er nå lagt ut for salg på sunndalkulturhus.no

Arbeidet i gang

Arbeidet med 2019-versjonen av den populære musikalen er for lengst i gang. Det jobbes kontinuerlig med å videreutvikle forestillingen som har begeistret titusener opp gjennom årene. Over 75 000 billetter har forestillingen solgt siden 1996.

Ladyen mer populær enn noensinne 

Musikalen, som i 2019 settes opp for 24. gang, har gjennom årene høstet svært gode kritikker for blant annet samspillet mellom profesjonelle og amatører.

JazzåTeatret produksjon ønsker velkommen til den 24. utgaven av «Lady Arbuthnott - Frua på Elverhøy» i Hovshall i Sunndal kulturhus fra onsdag 19. juni til og med lørdag 29. juni i 2019.

Artikkeltags