Et stort, felles kulturløft

Mari Hoff Arntsen, Tommy Fossum, Siri Siglevik, Ole Magne Ansnes, Kjersti Ramsøy-Halle og Marianne Furu Høydal med flere skal sørge for at du får en flott og interessant Ørafest.

Mari Hoff Arntsen, Tommy Fossum, Siri Siglevik, Ole Magne Ansnes, Kjersti Ramsøy-Halle og Marianne Furu Høydal med flere skal sørge for at du får en flott og interessant Ørafest. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Sunndal skal ha en festival! .

DEL

Det sa kultursjef Ole Magne Ansnes da han presenterte programmet for Ørafest nå i juni.

Kulturtjenesten har fått med seg kunstlaget, Rallarn, Jazzklubben, JazzåTeatret, Øra Kafé, Trædalsstuene, rockeklubben og Frivilligsentralen på å lage en festival som for alvor skal vise at Sunndal kan levere kvalitet på kulturfronten.

Det er en blanding av nasjonale artister, som Eva Weel Skram og Tre Små Kinesere, og lokale konserter innen rock, jazz og klassisk musikk.

Bli med Ladyen

Hittil har JazzåTeatret forhåndssolgt 2.200 billetter, av i alt 3.200. Man skal med andre ord være tidlig ute for å sikre seg billetter i år. Samtidig lanserer de en Lady pluss: Livat på Leikvin. Her skal hele ensemblet møte i kostymer, og publikum kan gå blant dem. Det loves gode anledninger til selfier.

Mange av arrangementene er gratis for både barn og voksne, mens noen tar en rimelig penge av de voksne.

Hele programmet

22. juni: Offisiell åpning, kunstutstilling og premiere på Lady Arbuthnott.

24. juni: Frivilligdag ved Borgstua og jazzkonsert Hayden Powell Øra Kafe.

25. juni: Livat på Leikvin og fest i Phillipshagan.

27. juni: Konsert med Eva Weel Skram, og Anita Vanderhaug og Bjørnar Myhr tolker Edit Piaf og Vera Lynn.

28. juni: Skyttarlaget på Rallarn pub og scene.

29. juni: Håvards familieshow (gratis inngang), og allsang og konsert med Anita Hegerland og Eivind Ratteti Løberg i teltet. Anita Hegerland har også konsert på pensjonistsenteret.

30. juni: Klassisk lunsj i Støgu, og Tre Små Kinesere i teltet.

1. juli: JAM i teltet.

Artikkeltags