Tea klar for RaumaRock

Tea Megaard er klar for RaumaRock.

Tea Megaard er klar for RaumaRock. Foto:

Averøys Tea Megaard er klar for RaumaRock på Åndalsnes første helga i august.

DEL

Fredag morgen kunne festivalsjef Dag Inge Landbakk (fra Kristiansund) presentere enda flere artister som kommer til RaumaRock 2. til 5. august: Thulsa Doom, LÜT, Tea Megaard og Bare Egil & Aslags Barneshow.

Tea Megaard begynner mange på våre kanter å bli kjent med etter hvert. RaumaRock beskriver henne som «en ung og meget spennende låtskriver/sanger fra Averøy som med egenskrevet materiale, Loop-Station, kassegitar og en særegen stemme, klarer å trollbinde publikum.».

15-åringen ble plukket ut til å være en av dem som fikk spille i pauseinnslaget på NRKs MGP jr. finale 2017 på Telenor Arena i november foran 16.000 publikummere og en million tv-seere. Låten «The Fight» ble anbefalt og fikk god omtale på NRK P3 Urørt og Tea er stadig innom NRK Møre & Romsdal hvor hun spiller live og prater om nye sanger og spillinger.

«Av andre meritter har Tea vunnet Retrofestivalens talentkonkurranse i Valsøyfjorden, og Ung-Artiststipend 2017 på Skjervafest, som inkluderer innspillingstid i Dreamfarm Studios i Surnadal og konsert på festivalen.», skriver festivalsjefen i sin pressemelding.

Stonerock

Thulsa Doom er Norges første og største stonerrock band. De ga ut tre album og en EP mellom 1999 og 2006. For et par år siden fant originalbesetningen sammen igjen i øvingslokalet og på scenen.

«Mens bandet har vært helt stille har platene fortsatt å sanke kjærlighet fra stadig nye tilhengere», skriver Landbakk.

Ifølge samme mann har LÜT på kort tid har etablert seg som et av Norges mest spennende rockeband og er nå nominert til Spellemann!

«De har utviklet et unikt, tight og energisk liveshow, preget av et hardtslående lydbilde, store gitarer og melodiøse låter. Ingen norske punkband siden Turboneger har et mer velregissert liveshow enn LÜT, mener Landbakk.

Barneshow

Aslag Guttormsgaard og Egil Hegerberg har spilt sammen i over 20 år i band som Hurra Torpedo og Black Debbath. Under RaumaRock står de fram som Bare Egil og Aslags Barneshow.

Fra før er det kjent av DumDum Boys, Raga Rockers, Gåte, Janove, Åge & Sambandet, Valentourettes, Backstreet Girls, De Press, Cazadores, Nerli There, Ogras og MOS er klare for rockefesten i Romsdal.

Artikkeltags