Dagny er klar for Raumarock

Norges nye popyndling kommer til RaumaRock 2020

Norges nye popyndling kommer til RaumaRock 2020

Dit kommer også DDE, Seigmenn og Odin Landbakk.

DEL

Raumarock har offentliggjort nye navn til Raumarock neste år.

Trønderne i DDE skal åpne festivalen på Nesaksla torsdag. Seigmen og suksessen Dagny, samt gitarfantomet Odin Landbakk, er nå også klare for RaumaRock 2020.

– Og sist men ikke minst, veteranene i MOS spiller på festivalen åttende året på rad, skriver festivalsjef Dag Inge Landbakk i en pressemelding.

Dagny slo gjennom med «Backbeat» og «Fool's Gold» fra den kritikerroste ep-en «Ultraviolet» i 2016. Hun overbeviste stort under by:Larm samme år, og har fortsatt å levere hit etter hit.

«Wearing Nothing» ble nominert til Spellemann i kategorien Årets låt i 2017, og «Love You Like That» var på Billboards liste over verdens beste låter. Billboard trakk henne i tillegg fram som en av popstjernene å følge med på i 2018, skriver Landbakk i pressemeldingen.

Gitarvirtuos Odin Landbakk (17) ble landskjent i 2015 da at han gikk til topps i TV2-suksessen Norske Talenter. Odin har nylig sluppet albumet «Speilvendt» som har fått fine terningkast i pressen der Norsk rocks førstedame Claudia Scott er produsent.

Kristiansunderen Odin Landbakk er klar for Raumarock 2020.

Kristiansunderen Odin Landbakk er klar for Raumarock 2020. Foto:

Seigmen er kjent for å være et formidabelt liveband, og lover et dypdykk i diskografien også fra scenen, til glede for både nye og gamle fans.

– Gutta gleder seg til å komme tilbake til RaumaRock igjen, skriver Landbakk i pressemeldingen.

Fra før er det klart at også Bokassa, Postgirobygget, JUNO, De Press, Erlend Ropstad, Marion Ravn og Blomst spiller på Raumarock 2020.

Artikkeltags