Flytter fredagens Skjærvafest innendørs

Artikkelen er over 1 år gammel

Fredagens arrangement flyttes til Festiviteten.

DEL

Arrangøren av Skjærvafest flytter fredagens arrangement til Festiviteten. Årsaken er at Meteorologisk Institutt har sendt ut obs-varsel for Kristiansund og omegn fra fredag kveld klokken 20.00.

– Vindstyrke på 19 sekundmeter, med 25 sekundmeter i kastene, og ekstreme nedbørsmengder har ført til at Skjærvafest, i samråd med artister, Braatthallen AS og Kristiansund Kommune, besluttet å flytte fredagens arrangement til Festiviteten, skriver festivalsjef Tommy Reite i en pressemelding.

– Etter å ha sittet med nervene i høyspenn i hele dag, er det endelig forløsende å kunne melde om at vi slipper å avlyse fredagens arrangement, og satser på tidenes fredagskveld i Kristiansund sentrum uten både vind og regn, legger Reite til.

Han melder at kjøpte billetter for fredagen gjelder, men på grunn av mindre kapasitet i Festiviteten er det nå få billetter igjen.

Slipper å avlyse fredagens Skjærvafest: Festivalsjef Tommy Reite.

Slipper å avlyse fredagens Skjærvafest: Festivalsjef Tommy Reite.

– Vi oppfordrer alle som vil se Bob Hund, Backstreet Girls og Tennis om å være raskt ute med å sikre seg billett, skriver Reite.

Værmeldingene for lørdag kveld er gode. Festivalarrangementet går som normalt på lørdagen, når blant andre C.C. Cowboys, Godsize og Death By Unga Bunga spiller i Skjærva.

Artikkeltags