Bak sceneteppet på Atlanten

Ikke alt var på plass i Braatthallen ved middagstid onsdag. Det skal det heller ikke være ett døgn før forestillingsstart. Men bare vent ...

Ikke alt var på plass i Braatthallen ved middagstid onsdag. Det skal det heller ikke være ett døgn før forestillingsstart. Men bare vent ...

Artikkelen er over 1 år gammel

Nå får du vite hva som egentlig skjer ved musikklinja på Atlanten videregående skole. Også det som foregår bak sceneteppet.

DEL

Alle de om lag 60 elevene ved Musikk, dans og drama er i full sving i Braatthallen i dag.

Torsdag er det nemlig klart for årets store oppsetning, «Bak Sceneteppet», som først vises for elever torsdag på dagtid og deretter som åpen forestilling torsdag kveld.

En gang i året

Musikklinja har en slik stor forestilling hvert år. Dette er årets høydepunkt, og arbeidet med oppsetningen begynner tidlig på høsten.

– I fjor var det «United Stages of America», i år blir det et større spenn i innslagene siden elevene har fått velge mer sjøl, både sanger, dans og musikk. De har også tatt opp film om livet på musikklinja, sier avdelingsleder Morten Røeggen Lystad.

Filming blir det også mens showet pågår. Livet bak scenen skal vises for mpublikum.

Jubilerer

Musikklinja (i dag Musikk, dans og drama) har vært et kjært innslag i Kristiansunds skole- og kulturliv i 40 år. Det er skolen stolt av.

– Vi ønsker at vi en gang i året skal vise oss fram på denne måten, i en stor forestilling, på en stor scene og med alle de tekniske hjelpemidlene Braatthallen kan by på. Jeg kan love en forestilling med stor bredde, mange innslag og elever som virkelig slår seg løs, sier Lystad.

Artikkeltags