400 ekstra billetter til Brit Floyd

Brit Floyd turnerer verden over. 14. oktober spiller de i Kristiansund.

Brit Floyd turnerer verden over. 14. oktober spiller de i Kristiansund. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tirsdag legger Braatthallen ut ytterligere 400 billetter til Brit Floyd-konserten 14.oktober.

DEL

Dermed blir konserten i Kristiansund den største på norgesturneen denne gangen.

- Vi legger ut 400 ekstra billetter tirsdag klokka 09. Hvis alle blir solgt, vil konserten få 1.600 tilskuere. Av de andre konsertarrangørene i Norge er det kun Bergen som kan få et like stort publikum i Norge i år, sier Thomas Ingebrigtsen, som sammen med Braatthallen har klart å få tak i det svært så populære tribute-bandet av Pink Floyd.

Det ordinære billettsalget startet fredag morgen. I løpet av et par dager var nesten alle billettene revet bort.

– Helt fantastisk. Jeg trodde ikke vi skulle selge billettene så raskt. Nå legger vi ut ytterligere 400, men da er det stopp. På grunn av at scenen blir såpass lav, må publikum sitte. Da er 1.600 maks publikumstall, sier Ingebrigtsen.

Helt rått

Brit Floyd har gjestet Norge flere ganger til stående jubel og smekkutsolgte hus. Sju steder i Norge besøkes denne gangen, blant dem Olavshallen i Trondheim, Grieghallen i Bergen, Oslo Konserthus - og altså Braatthallen.

Publikum kan vente seg et voldsomt teknisk opplegg rundt bandet. Teknisk sett har det aldri vært noe større i Kristiansund, det blir 15 musikere på scenen.

– Og du vil ikke tro hvor bra de er, jeg har selv hørt dem, sier Ingebrigtsen.

Over hele verden

Brit Floyd har blitt et verdensomspennende fenomen. Tirsdag 14. mars startet årets turnesesong, i Detroit. Brit Floyd skal gjøre om lag 40 konserter i USA.

– Dette showet har alle de viktige Pink Floyd-elementene. Man kommer ikke nærmere en Pink Floyd-konsert i disse dager, sier Ingebrigtsen.

Artikkeltags