Kunst og kjøkkenkonsert

Gleder seg: Toril Røsand gleder seg til å reåpne Posthuset Kunst og Kremmeri i det gamle posthuset på Veiholmen. Lørdag inviterer hun til kjøkkenkonsert med Hjemmelaget.

Gleder seg: Toril Røsand gleder seg til å reåpne Posthuset Kunst og Kremmeri i det gamle posthuset på Veiholmen. Lørdag inviterer hun til kjøkkenkonsert med Hjemmelaget.

Artikkelen er over 5 år gammel

Toril Røsand åpner utstilling i «Posthuset» og inviterer til konsert på kjøkkenet.

DEL

Posthuset Kunst og Kremmeri på Veiholmen er tilbake etter en pause sommeren 2014. Lørdag inviterer vertinne Toril Røsand til reåpning av galleriet i det gamle posthuset på Været.

– Dette er så fantastisk energigivende og bare en glede. Det er umulig å slutte, sier en sprudlende Toril Røsand, som gleder seg til å holde åpent i sommer.

Lørdag inviterer hun til åpningsfest, og dette markeres med kjøkkenkonsert, der Hjemmelaget spiller og Randi Gundersen Barli Segtnan synger.

– Randi har vært min venninne gjennom hele livet, og det er også hun som skal åpne utstillingen lørdag, sier Toril.

Kjøkkenkonserten blir spennende, og Røsand synes det er veldig kjekt å kunne åpne kjøkkenet for publikum.

– Kjøkkenet til «ho Magnhild» er det mange på Veiholmen som har et forhold til. Hos Magnhild var det åpent hus, og jeg vil hedre henne med å invitere inn på kjøkkenet på åpningsdagen.

Mange kunstenere

Posthuset har i år salgsutstilling av mange spennende kunstnere.

– Jeg har med Gøril Bruaseth Bræin, Torill Liabø, Åse Brantzæg, Heidi Rognskog Mella og Astrid Eidseth Rygh. I tillegg er jeg glad for å ha med bilder av Jenny Klinge, sier Toril.

Glasskunstner Kari Borten fra Glassforum er også tilbake, og det samme er keramikken til Ingeborg Lejon. Selvsagt er også de flotte keramikkdamene til Trine Fredsdatter Leifald med, samt aukrakunstneren Gro Kjellnes Løvik.

I tillegg bidrar Heidi Rognskog Mella med sine flotte speil laget i mosaikk av gammelt «krusgull» fra fjæra på Veiholmen.

– Nå gleder jeg meg til 20 fantastiske og glade kunstdager i det gamle posthuset på Veiholmen, sier Toril Røsand.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken