Gå til sidens hovedinnhold

Elg er en av Katrines menn i sommer

Artikkelen er over 2 år gammel

Øivind «Elg» Elgenes er klar for å lede publikum gjennom «Allsang på grensen».

Elg er en av sju gjesteprogramledere som Katrine Moholt får med seg i sommerens show fra Fredriksten Festning i Halden.

De andre er Tore Petterson, Kristian Valen, Alex Rosén, Aune Sand, Samuel Massie og Ivar Dyrhaug.

Det melder TV2 i ei pressemelding.

– Dette gleder jeg meg skikkelig til. Dette er sju helt nye gjesteprogramledere som jeg virkelig ser fram til å dele scenen sammen med hver torsdag på TV 2 gjennom sommeren, sier Katrine Moholt.

Listen over artister som skal opptre under «Allsang på Grensen» gjennom sommeren er snart helt klar.

– Vi starter med en skikkelig drømmeåpning når selveste Ronan Keating kommer til Halden. Der kan vi love noen uforglemmelige øyeblikk, og kanskje får vi til og med se han i duett med en av de andre artistene, smiler Moholt lurt.

Det er også klart at Elg skal gjøre mer enn å være programleder. Han stiller på scenen sammen med resten av Dance With a Stranger, som gjør comeback.

Les også

Stranger gjør seg klar for turnélivet – fire år etter at de «la opp»

 

Komiker John Brungot blir fast innslag under de fleste programmene i sommer og i tillegg skal selveste Stian «Staysman» Torbjørnsen være med hver eneste uke som allsangens egen gledesspreder.

– Dette er det tolvte sesongen, og det er lenge siden jeg gledet meg så mye som til i år. Dette må bare bli tidenes allsang-sommer, smiler en forventningsfull Katrine Moholt.

«Allsang på Grensen» spilles inn på Fredriksten Festning i Halden hver onsdag fra 27. juni og fram til 8. august. Programmet sendes på TV2 påfølgende torsdag.

Kommentarer til denne saken