Tahiti: Åge utsolgt og Frode dobler

Åge Aleksandersen er fortsatt populær i Kristiansund.Konserten på Tahiti er utsolgt.

Åge Aleksandersen er fortsatt populær i Kristiansund.Konserten på Tahiti er utsolgt. Foto:

Billettsalget til årets Tahiti-festival går så det griner. Til konserten med Åge Aleksandersen fredag 28. juni er det to billetter igjen - mens det blir ekstraforestilling med Frode Alnæs og «Tahitimonologene».

DEL

Fredag 28. juni går Frode på scenen på Thon-hotellet sammen med et knippe musikkvenner og presenterer et utvalg av de over 70 sangene han har skrevet om, for og til Kristiansund. Denne våren har han også produsert nye låter innen for det samme temaet. Sammen skal dette bli en musikalsk festaften.

Interessen for konserten har altså vært så stor at det blir en ekstrakonsert lørdag 29. juni klokka 15.30.

– Frode kommer med en musikalsk konfekteske som også inneholder skrøner og historier fra de første 20 årene med Tahitifestivalen. Ved at vi begynner såpass tidlig, rekker man også å få med seg RBK-KBK som begynner klokka 18, sier Tahitisjef Thomas Ingebrigtsen.

Festivalgeneralen kan også glede seg over stor interesse for de andre konsertene. Åge Aleksandersen & Sambandet er utsolgt, og det begynner å bli trangt om plassene også ytorsdagen med D'Sound og Di Derre.

– Det er heller ikke så mange billetter igjen til Terje Tysland og Dance With A Stranger lørdag 29. juni, sier Ingebrigtsen.

Artikkeltags