Det blir ingen «Steinway to Heaven» i Kristiansund og Sunndal

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto:

DEL

Artist Ingrid Bjørnov avlyser vårens turné «Steinway to Heaven».

På reiseruten sto Sunndal 10. mars og Kristiansund 11. mars.

– Vi har dessverre kommet opp i en uventet og trist situasjon i forbindelse med Ingrid Bjørnov – og hennes show/turné «Steinway to heaven». Ingrid fikk en kreftdiagnose en uke før premieren på sitt nye show. Hun ble raskt tatt hånd om av leger/sykehus – og fikk på senhøsten beskjed om at det så ut til å ha gått bra. Hun gjennomførte hele høstturneen, med kun endring på noen få forestillinger, som vi fant nye datoer til. For to dager siden fikk hun beskjed om at det nå var kommet tilbake, og vi må derfor avlyse resten av turneen, slik at hun raskt får gjennomført nødvendig behandling. Det betyr at 34 forestillinger og flere utsolgte hus blir berørt. Alle som har kjøpt billetter til forestillingen, henvender seg der de er kjøpt, for refusjon. Vi beklager den oppståtte situasjonen, men Ingrid vil nå bruke tiden på å bli frisk, slik at hun kan komme tilbake på scenen igjen, om ikke lenge, skriver hennes management Backstage Management og Produksjon i ei pressemelding.

Bjørnov selv har følgende kommentar til situasjonen, en kommentar hun selv har delt i sosiale medier.

– Så kom kreften. Den beit meg i leggen i fjor sommer, jeg ble operert i en fei og kjørte hyperaktiv sykmelding gjennom høsten. Nå er det spredning og jeg må gjennom en hestekur som ikke lar seg forene med reising og pianospill. Det er med tungt hjerte jeg avlyser resten av Steinway to Heaven-turneen. Legger meg i de beste hender, håper å komme grusomt tilbake. Ingrid.

Management/produsent har ingen videre kommentarer utover dette.

Arrangørene i Kristiansund opplyser at alle som har kjøpt billetter til forestillingen i Festiviteten får billettene refundert ved å kontakte Eventime.no


Artikkeltags