Lyst til å bli med på Syver?

Nye roller: Operaen i Kristiansund trenger nye aktører til familiemusikalen Syver. Dette bildet er fra forestillingen i 2016. 
Foto: Per Kr. 8Leikanger

Nye roller: Operaen i Kristiansund trenger nye aktører til familiemusikalen Syver. Dette bildet er fra forestillingen i 2016. Foto: Per Kr. 8Leikanger

Operaen i Kristiansund er på jakt etter barn, unge og voksne til sommerens Sundbåten Syver.

DEL

I juni er det igjen klart for et møte med «Syver & Beatrice – et sommermysterium». Familiemusikalen hadde urpremiere i 2016, og settes i år opp utendørs på Likvoren i Vågen 9. og 10. juni.

Operaen i Kristiansund trenger aktører til de fleste rollene, og i den forbindelse inviterer de til audition på Kristiansund kulturskole lørdag 10. mars.

– Vi er på jakt etter gutter og jenter fra 12 år og oppover som er glade i synge eller danse, sier regissør Marit Grytnes Dullaert.

– I tillegg vil vi gjerne møte voksne som kjenner at det bobler i magen etter å være med å lage musikal, sier hun og understreker at audition ikke er så skummelt som det kanskje høres ut.

Kjent og kjær

– På auditiondagen må de som har meldt seg på enten synge en valgfri sang eller danse en valgfri dans for oss, i tillegg til en enkel felles bevegelsesdel som alle frammøtte skal være med på, sier Dullaert.

Sundbåten Syver er en kjent og kjær figur i Kristiansund.

Historien starter med Anne som er på besøk hos besteforeldrene sine, og som raskt blir kjent med sundbåtfører Hilmar, Syver og alle de andre på piren. Piren viser seg å være et herlig og magisk sted, og Anne oppdager at både Syver, Beatrice, Siri Stormvarsel og Pirklokka kan snakke! Men så blir varselpærene til Siri Stormvarsel stjålet slik at hun ikke kan varsle om det kommer uvær. Da blir det skikkelig kaos i byen!

– Syver-universet byr på et spennende rollegalleri for barn, unge og voksne, sier produsent ved Operaen i Kristiansund, Britt Westavik.

Artikkeltags