- Jeg vil jobbe med MGPjr til jeg blir 80 år

 Sigrid «Siggen» Velle Dypbukt og Mikkel Niva gleder seg til en ny runde med MGPjr.

Sigrid «Siggen» Velle Dypbukt og Mikkel Niva gleder seg til en ny runde med MGPjr. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

– De blir aldri kvitt meg, jeg håper jeg kan bli «MGPjr-Siggen» og jobbe med dette til jeg blir 80 år, sier Sigrid «Siggen» Velle Dypbukt.

Sammen med Mikkel Niva leder hun MGPjr fra Telenor Arena også i år.

Kristiansundsjenta Velle Dypbukt hadde sin debute som programleder for showet i november i fjor, og nå gleder hun seg til ny rundt.

Den kommer allerede i mai, da NRK nå har valgt å flytte det gigantiske konseptet fra vinter til sommer. I år sendes finalen lørdag den 25. mai.

Dette melder NRK i ei pressemelding

Hele 1857 låter ble sendt inn fra hele landet til MGPjr mot 700 i fjor. Snart er de 10 finalister klare for offentliggjøring.

– Hva blir annerledes fra i fjor?

– Målet er selvfølgelig at MGPjr skal bli enda bedre. Finalistene er like bra som de alltid er, også får jeg og Mikkel prøve å finne på noe nye, rare greier også, sier Siggen.

Ville Siggen sendt inn sin låt?

Den nå drevne programlederen er usikker på om hun selv ville turt å sende inn en låt, om hun hadde hatt sjansen den gang hun var ung nok til å gjøre det.

– Siggen 12 år hadde nok tenkt: «Lille meg fra Kristiansund kan ikke stå på en så stor scene i Oslo og synge foran mange tusen folk». Jeg hadde aldri vært i Oslo før engang. Men det er jo faktisk akkurat det de barna gjør. De reiser inn til storbyen og synger foran 15.000 folk, og jeg er så glad for at de melder seg på fra hele landet!

– Samtidig: Nå som jeg vet hvor gøy de har det med leirskole, øving og forberedelser og alt, så ville jeg kanskje sendt inn en låt likevel. Deltakerne blir tatt veldig godt vare på.

– Liker du å jobbe sammen med Mikkel?

– Ja! Jeg var og spilte inn supers påskekrim med han for noen dager siden og da tenkte jeg skikkelig på at jeg gleder meg til å jobbe med han igjen. Også er han veldig proff og rutinert som tv-programleder.

– MGPjr er helt rått!

Mikkel Niva sier det er helt rått å få oppleve 10 nye finalister stå på scenen og blåse publikum av banen i Telenor Arena, som programleder for MGPjr.

– Det er ikke hver dag en drøm går i oppfyllelse tre ganger på rad, så her må jeg bare nyte muligheten, sier han.

Om han fikk muligheten til å skrive en låt og sende den inn til MGPjr ville han gjort det. Umiddelbart.

– Seff! Helst en rap, tror jeg. Om hvor fett det er å bo på campingplass i ferien, for det var nemlig noe av det beste jeg visste da jeg var yngre.

– Hva blir annerledes fra i fjor?

– I år går sendingen i mai! Så kanskje jeg må gå i shorts?

Artikkeltags