Silya og OnklP kommer: – En kveld som røsker i magen og treffer i hjertet

Silya blir med på å runde av Operafestukene 2019.

Silya blir med på å runde av Operafestukene 2019.

Artikkelen er over 1 år gammel

OnklP og Silya til kommer til Kristiansund og Operafestukene i februar.

DEL

Operaen i Kristiansund har de siste årene utvidet sitt tilbud under Operafestukene og har servert flere heftige nachspiel - med artister og grupper vi vanligvis ikke forbinder med operafester eller klassisk musikkutøvelse.

Den trenden har OiK tenkt å fortsette med. For 9. februar neste år kommer OnklP til byen. 22. februar er Silya på plass. Begge i Festiviteten.

OnklP var sist i Kristiansund i 2015. Siden den gang har han blitt Norges mest kjente hip-hop artist. Det mener i hvert falll Operaen i Kristiansund.

OnklP er blant våre mest populære hiphop-artister.

OnklP er blant våre mest populære hiphop-artister. Foto:

«Med sin sterke personlighet og ærlighet har OnklP regjert på den norske hiphop-scenen i snart to tiår. Når den evig energiske OnklP tar scenen igjen, er det med dedikerte fans fra alle generasjoner i publikum. I tillegg ti moderne klasseikere som «Styggen på ryggen» og «Snufs» på repertoaret er Pål tilbake med «Føler meg bedre», som tar et oppgjør med fortiden og ser framover», skriver OiK i en pressemelding.

Karpe for 500 i Festiviteten 

– På denne konserten er det ingen aldersgrense, så OnklPs unge fans er hjertelig velkommen til Festiviteten lørdag 9. februar, sier Brit Westavik hos OiK.

Sterk liveartist

Fredag 22. februar kommer Silya. Hun er utvilsomt en av Norges sterkeste liveartister og har spilt over 100 konserter med bandet sitt Silya & The Sailors de siste årene.

«Etter å ha viet nesten hele livet til musikk, er Silya blitt en sjeldent kraftfull musiker og låtskriver med en tilstedeværelse som bergtar publikum og anmeldere hver gang hun opptrer. Silyas låter viser en stor kjærlighet til blåsere og heftig rytmeseksjoner og bandet The Sailors består av trommer, bass, gitar, trompet og to tromboner.», skriver Operaen i Kristiansund.

– Silya  i Festiviteten – en kveld som røsker i magen og treffer i hjertet, mener Oik.

Billettsalget starter torsdag 15.november.

Artikkeltags